Titanbet mobilTitanbet har en riktigt bra mobilapplikation för spel på sport. Du når den direkt i webbläsaren på din smartphone eller surfplatta och den fungerar givetvis både på iOS-enheter och Android-enheter.

Nu har du chansen att prova på mobilapplikationen riskfritt. Det enda du behöver göra är att navigera dig fram till appen i webbläsaren, logga in, klicka fram ett odds på minst 1.80 och sedan satsa minst 100 kr på ditt val. Det spelar ingen roll vilken sport du väljer och du kan självklart sätta ihop kombinationsspel.

Om ditt spel sitter är det bara att sträcka armarna mot skyn och inkassera vinsterna. Om spelet skulle förloras återbetalar Titanbet din insats till 100 kr som ett gratisspel.

Gratisspelet kan du använda (nästan) precis hur du vill. Den enda begränsningen är att du inte kan spela till odds över 5.00. Av någon anledning vill TitanBet inte riskera att bli barskrapade på att dela ut gratisspel!

Titanbets välkomstbonus

För att ta del av detta erbjudande om ett riskfritt spel i mobilen måste du först acceptera Titanbets välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Titanbet har inte den absolut största oddsbonusen, men omsättningskravet är relativt generöst. Det ligger på 9 gånger insättningen tillsammans med bonusbeloppet.