Betsson EM-kvalDet är, som du garanterat känner till, EM-kvalveckor just nu. Det innebär att det är paus i de europeiska toppligorna, vilket är lite tråkigt enligt många, men samtidigt saknas ju inte direkt fotbollsaction. Sverige ska ju i aktion två gånger, nämligen mot Ryssland borta kl. 18:00 på lördag (5 september) och mot Österrike hemma kl. 20:45 på tisdag (8 september).

Betsson vilar inte på lagrarna bara för att det är landskampsuppehåll och man har tagit fram ett rekordstort antal odds på EM-kvalmatcherna. Dessutom finns ett erbjudande om ett riskfritt spel på 100 kr att ta del av. Kampanjen är tillgänglig mellan 3-8 september.

Spela 100 kr riskfritt

Det är enkelt att ta del av erbjudandet om ett riskfritt spel på EM-kvalet. Det är egentligen bara två steg du behöver utföra, nämligen:
1. Välj ut valfritt odds från av EM-kvalmatcherna
2. Kryssa i den blå rutan på kupongen och placera ett spel för minst 100 kr pre-match eller live.

Skulle ditt spel sitta landar vinsten på ditt konto omedelbart efter rättning. Nettot (insatsen – vinsten) ska sedan omsättas en gång till odds på 1.50 för att summan ska frigöras. Om spelet inte sitter får du insatsen tillbaka (maximalt 100 kr).