Om du aldrig spelat på odds i mobilen hos Unibet så får du just nu ett riskfritt spel för att prova på det. Lägg ett spel för minst 100 kr i din mobiltelefon så kommer du att få tillbaka 100 kr nästföljande dag om ditt spel går förlorat.

Att spela på odds i mobilen har blivit mycket populärt och det är enkelt att förstå varför, speciellt om du ofta går på livematcher eller ser mycket matcher på pubben. Via mobilen har du tillgång till hela Unibets oddsutbud och kan lägga spel både före matchstart och live.

Har du aldrig tidigare spelat i mobilen har Unibet som sagt ett erbjudande för dig – spela för minst 100 kr i mobilen på valfritt odds så betalar de tillbaka 100 kr nästföljande dag innan kl 13 om ditt spel går förlorat. Notera att erbjudandet endast gäller det första spelet du lägger i mobilen.

Unibet har en app för både Android och iPhone/iPad samt en anpassad webbsida för ”vanliga” mobiltelefoner som Blackberry, Nokia, Samsung, etc.

Har du inte redan ett konto hos Unibet skall du först klicka här för att gå till deras sajt och registrera dig. När du sedan har ett konto hos dem så kan du ladda ner deras app och logga in på ditt konto via den!