Betsson riskfritt SundayBetsson har sparkat igång en löpande oddskampanj som man kallar för Supersöndag. Enligt schemat kommer kampanjen att pågå fram till den 31 maj. Sedan blir det förmodligen uppehåll under sommaren, men vi räknar med att Supersöndag är tillbaka i höst igen.

Genom kampanjen kan du hämta ett riskfritt livespel på 50 kr samt free spins varje söndag. Värde i sig av kampanjen är kanske inte jättestort, men vi tycker nog att den ger lite extra krydda till söndagens TV-tittande.

Spela för 50 kr – få 50 kr riskfritt

För att delta i kampanjen måste du först placera ett spel till minst 50 kr för egna pengar under veckan. Spelet måste vara placerat före tidpunkten för avspark i ”Supersöndagmatchen”. Därefter är det bara att invänta avspark för att placera ditt riskfria livespel.

När matchen är i gång, komponera en kupong med minst ett oddsval från matchen. Klicka sedan i den blå ruta som dyker upp på spelkupongen. Sätt därefter minst 50 kr av dina egna pengar på spel.

Om du vinner kommer insatsen och vinsten att betalas ut direkt. Ett omsättningskrav på 1x till odds på 1.50 eller högre gäller för nettovinsten (vinst – insats). Om spelet inte sitter får du insatsen (upp till 50 kr) tillbaka utan några som helst omsättningskrav.

Free spins i paus

I samma stund som du placerar ditt kvalificerande spel under veckan aktiverar du 5 free spins på Starburst som sedan finns tillgängliga i halvtid i Supersöndagmatchen.

Schemat för Supersöndag i maj

Följande är matcherna på vilka du kan hämta riskfria spel under maj månad:
3 maj: Tottenham – Manchester City
10 maj: Chelsea – Liverpool
17 maj: Manchester United – Arsenal
24 maj: Lazio – Roma
31 maj: Napoli – Lazio