Riskfritt live-spelUnibet höjer pulsen inför julen med en generös adventskalender där det är lucköppning varje dag fram till julafton. Idag är det dags att öppna upp lucka 17 och bakom luckan döljer sig ett riskfritt live-spel till ett värde av 100 kronor!

Riskfritt live-spel hos Unibet

Visst är det spännande att öppna lucka varje dag? Idag erbjuds du att få ett 100 kronors riskfritt livespel hos Unibet genom att spela 100 kronor på livecasinot. Glöm inte bort att du måste anmäla dig till kampanjen för att kunna ta del av ditt riskfria live spel.

Det riskfria live-spelet fungerar på det viset att du lägger ett live-spel för 100 kr och vid förlust får du tillbaka dina pengar och vid vinst får du behålla din vinst. Superenkelt!

Uunibet’s julkalender

Glöm inte bort att kika in Unibets generös julkalender varje dag för att se vad som döljer sig bakom luckorna. Hittills har det delas ut förhöjda odds, gratisspel, free spins, bonusar, teknikprylar och ännu flera trevliga presenter. Varje dag fram till julafton kommer du hitta ett dagligt erbjudanden hos Unibet.