sweden

Med två matcher kvar har Blågult alla möjligheter att knipa en playoff-plats, eller till och med direktplatsen. Luxemburg hemma väntar på lördag innan Holland borta avslutar VM-kvalet på tisdag. Betsson laddar upp på bästa sätt genom att erbjuda alla spelare riskfria spel till Sveriges avslutande matcher. 

Spela på VM-kvalet och få 100 kr riskfritt spel

Om du inte är medlem hos Betsson bör du bli det med en gång. Dels får du en välkomstbonus att börja med, men sedan får du även riskfria spel till VM-kvalet. Anmäl dig till kampanjen och lägg ett spel på valfri VM-kvalmatch så får du ett riskfritt spel värt 100 kr. Det första riskfria spelet är tillgängligt till och med 7:e oktober och det andra till 10:e oktober. Ditt free bet måste användas på odds över 1.50 och omsättas en gång.

Blågult får inte gå i Frankrikes fälla

Härnäst väntar Luxemburg för Janne Anderssons landslag. Ett Luxemburg som alltså kommer från sin största bedrift någonsin när man nådde 0-0 borta mot Frankrike, och dessutom hade en stolpträff i slutet. Det var dock en match där Frankrike givetvis borde ha vunnit med tanke på hur många skott på mål man hade. Men en storspelande målvakt gjorde att resultatet skrevs till 0-0 och Luxemburgs största bedrift genom tiderna var därmed fullbordad.

Sverige måste hitta nycklarna att luckra upp ett tight försvar som Luxemburg kommer ha. Där blir en sådan som Emil Forsberg med sin fart och teknik mycket viktig för Sverige. Kanske kan även Östersunds succéspelare Ken Sema göra debut. Han är i alla fall med i truppen som Janne Andersson tagit ut. Annars har den stora snackisen varit Saman Ghoddos och huruvida han skulle välja att spela för Sverige eller Iran. I dagarna annonserade han att valet att spela för Iran kvarstår, vilket är lite trist då han har varit mycket bra i år.

Till kampanjen här