Betsson ny sportbokVäntan är över, OS är äntligen här och vi kan nu se fram emot en månad full av spännande idrottstävlingar med allt ifrån fotboll till segling och friidrott. Även om invigningen äger rum först imorgon så kör herrfotbollen igång redan idag. Brasilien är stora favoriter till att vinna turneringen men med ett helt gäng andra starka lag så kommer vi att få se flera täta och jämna matcher. Spela på samtliga matcher hos Betsson!

Riskfria spel värda 1250 kronor

Betsson ser med stor spänning fram emot en fullmatad OS-sommar. För att göra det hela än mer intressant för dig som spelare så delar man nu ut riskfria spel under hela mästerskapet till ett värde av 1250 kronor. Det enda du behöver göra för att erhålla dina riskfria spel är att svara rätt på ett antal frågor, du kommer att bli informerad varje gång en ny fråga finns tillgänglig.

Redan nu kan du gå in och svara på första frågan, vilket lag kommer att få flest gula kort under den första dagen av herrarnas gruppspel i fotboll? Skicka in ditt svar innan 2016-08-04 17:59 CET och du har chansen att vinna ett riskfritt spel värt hela 250 kronor.

Se till att inte missa en enda fråga, var med och tävla om vartenda riskfritt spel för att öka dina chanser till att vinna. Skulle du svara fel på en fråga är det bara att ta nya tag och komma tillbaka när nästa fråga dyker upp.

Lycka till!