bet365 - ett av världens mest kända spelbolagNu ska det avgöras vilka två lag som går till final i Champions League och får göra upp om titeln på Olympiastadion i Berlin den 6 juni. Juventus och Barcelona är i förarsätet (särskilt Barcelona som har 3-0 upp på Bayern München, men i Champions League kan ju allt hända.

Om du vill satsa en slant på någon av eller båda matcherna kan vi tipsa om det erbjudande som Bet365 har tagit fram för veckan. För både tisdag och onsdag finns ett riskfritt liveoddsspel till ett värde av 250 kr att hämta.

Spela riskfritt – tre steg

För att spela riskfritt gör du så här:
1. Placera ett bet före matchstart (kl. 20:45).
2. Placera ett livebet när matchen är i gång.
3. Om liveoddsspelet går förlorat får du insatsen tillbaka, upp till det belopp du spelade för före matchstart. Maximal återbetalning är 250 kr.

Semifinalerna i Champions League

På tisdagen gör Bayern München och Barcelona upp om den första finalplatsen. Barcelona gjorde 3-0 på Bayern i onsdags förra veckan och läget är givetvis mycket gynnsamt för katalanerna. Formen är makalös med åtta raka trepoängare och en målskillnad på 28-1. Bayerns hemmaform i Champions League är dock inte så pjåkig den heller. På de fem matcher man har spelat hemma under säsongen har det blivit fem vinster och målskillnaden är 19-1.

På onsdagen är det dags för Real Madrid och Juventus att göra upp om den andra finalplatsen. Här har Juventus 2-1 att gå på. Det är en bräcklig ledning och marängernas bortamål kan bli mycket betydelsefullt.