Unibet el clasicoDet är snart dags för den första drabbningen för säsongen mellan de två största klubbarna i världen. Kl. 18:15 på lördag den 21 november gästar Barcelona Santiago Bernabéu i Madrid och det kommer givetvis att bli en episk fajt (det blir alltid det när giganterna möts). Spänningen är förmodligen total för alla fotbollsälskare även utan ett bet på matchen, men den som vill placera en insats på utgången av drabbningen på Bernabéu kan med fördel kika på Unibets erbjudande.

300 kr utan risk

Unibet erbjuder alla aktiva spelare att inkassera ett riskfritt livespel till ett värde av 300 kr. Det är en ganska rejäl summa och det betyder också att det krävs en lite större insats från din sida för att få ta del av den. Efter att du har anmält dig till kampanjen ska du placera ett spel pre-match (före avspark) på 300 kr. Det är bara odds på Real Madrid – Barcelona du kan välja mellan och oddset måste vara på 1.40 eller högre.

Det riskfria spelet aktiveras så fort matchen har startat och du kan använda det på vilket liveodds du vill. Om du sätter ditt spel kommer du att inkassera vinsten (och få tillbaka insatsen) precis som vanligt. Om du i stället förlorar livespelet kommer du att få insatsen (300 kr) återbetald inom 48 timmar. Lite speciellt är att det inte finns några som helst spelkrav på återbetalningen.