Nu kan du hos Unibet vinna en resa för att se Manchester United och Manchester City kämpa om titeln i Premier League. Sätter du en riktig högoddsare kan det bli du och en vän som får åka med allt betalt.

Striden om guldet kommer troligen att avgöras den 30 april i ett möte på City of Manchester Stadium och det lär bli en minnesvärd drabbning. Vill du se matchen på plats tillsammans med en vän ska du spela hos Unibet och sätta det högsta oddset på matcherna som spelas i Premier League mellan den 17 och 26 mars.

Såhär vinner du

Det handlar om att vinna ett spel till ett så högt odds som möjligt med en insats om minst 50 kr. Du får lägga hur många spel du vill för 50 kr eller mer, det är ditt högsta odds på dina vunna spel som kommer att räknas i tävlingen.

Det är endast spel på matcherna i Premier League den 17 till 26 mars som gäller. Både spel före match och live räknas och du kan spela på alla marknader (1×2, målskytt, etc) och med singelspel och kombinationer precis som du vill.

Du måste anmäla dig genom att ange ditt användarnamn på Unibets sajt (de har en särskild sida för denna tävling) och kan sen börja lägga dina spel direkt.

Priser

Förstapris: Resa, två nätters hotellboende och biljetter för två personer till Manchester City-Manchester United måndagen den 30 april.
2-5 pris: Sju nummer av tidningen Offside.

Lycka till!