revolverWilliam Hill Poker kommer erbjuda en reload bonus (bonus för en andra insättning) under perioden 4-8 november. Under dessa dagar kan du som redan har ett konto på William Hill göra en insättning och få 100% upp till $600.

Du har sedan 14 dagar på dig att spela in din bonus och för varje 400 WHP Points du tjänar släpps $5 av bonusen i taget. Du kan kolla statusen på din reload bonus via ”Cashier” – ”My Account” – ”Bonuses”.

Har du inget konto på William Hill kan du skaffa ett här och få en ännu större sign-up  bonus i form av €1400.

Ett sätt att tjäna extra pengar genom att spela poker på William Hill i november är att delta i Weekly Speed Races.  Här du kan spela cash game och tjäna extra cash enbart genom att spela mycket och generera rake. Dessa börjar den 6 november och pågår i en vecka vardera. Du tävlar mot andra spelare och de som placerar sig bäst i tävlingen får vara med och dela på $10 000.

För dig som helst spelar turneringar finns möjligheten att delta i Sit & Go Winners Weekly Races i november. Även denna tävling börjar den 6 november och fortgår i form av veckolånga tävlingar. Här handlar det om att vinna så många Sit n gos som möjligt, vilket ger dig poäng. De spelare som samlar mest poäng under respektive tävlingsperiod får dela på $10 000.