Under hela januari månad kommer det bara att finnas rejkfria flerbordsturneringar hos PartyPoker.

PartyPoker tar alltså inte ut någon rejk, utan alla pengar som kommer in i form av inköp går direkt till prispotten utan avdrag. Kampanjen gäller endast flerbordsturneringar, inte Sit & Go:s.

De rejkfria flerbordsturneringarna börjar erbjudas den 1 januari klockan 23:59 ET och kampanjen på sedan hela tiden fram till klockan 23:59 ET den 31 januari. PartyPoker har haft liknande kampanjer tidigare, men då har det bara gällt utvalda bord. Nu är det däremot hela PartyPokers utbud av flerbordsturneringar som påverkas. Hur avsaknaden av rejk kommer att påverka intjänandet av PartyPoints har inte meddelats ännu, men en kvalificerad gissning är att utebliven rejk innebär uteblivna poäng.

PartyPoker befinner sig just nu i en hård kamp mot iPoker Network om vem som ska bli nätets näst största pokerrum eller nätverk. Innan Full Tilt försvann ur matchen kämpade PartyPoker och iPoker om tredjeplatsen, men nu är det alltså den ännu mer åtråvärda andraplatsen som de konkurrerar om. Allra högst upp befinner sig som vanligt PokerStars.

Enligt aktuell statistik från PokerScout är det för närvarande iPoker som innehar andraplatsen vad gäller det genomsnittliga antalet spelare vid kontantborden under den senaste sjudagarsperioden. Siffran för iPoker ligger på 3 850 spelare, medan PartyPoker ligger precis under med 3 800 spelare. Även om en massa spelare skulle flockas till flerbordsturneringarna hos PartyPoker i januari skulle det inte ha någon direkt inverkan på siffrorna eftersom de rör kontantborden, inte turneringarna, men hos PartyPoker hoppas man förstås att spelare som lockas av turneringarna även ska ge kontantborden en chans.