Dags för femte omgången i La Liga när FC Barcelona tar emot SD Eibar på Camp Nou klockan 22:00 ikväll. Betfair som är en officiell bettingpartner till Barca har boostat oddsen rejält inför kvällens match och erbjuder 4.00 i odds för katalansk seger.

När Barcelona tappade Neymar så var det många som undrade vad som skulle hända med Barcelona. Klubben panikvärvade Ousmane Dembele för över 1 miljard kronor från Borussia Dortmund. Tyvärr så skadade sig Dembele efter bara några matcher och beräknas vara borta cirka 4 månader.

Hämta Bonus

Succé hittills utan Neymar

Fansen på Camp Nou har inte saknat Neymar något nämnvärt hittills. Den katalanska klubben har gått rent i ligan med 4 vinster och 11–1 i målskillnad. Dessutom krossade man Juventus med 3–0 i Champions League och spelet har fullständigt blomstrat för klubben. Många menar på att Neymars övergång till FC Quatar har släppt Messi fri och argentinarens form i säsongsinledningen har varit storartad.

SD Eibar inget hot för Barcelona

Eibar i sin tur har två vinster och två förluster på de inledande fyra matcherna i La Liga. Efter en lite halvt oväntad vinst borta mot Malaga i premiären har laget förlorat mot Ath Bilbao och Sevilla innan man i senaste matchen slog Leganes med 1-0. Nu är det Barcelona som väntar på bortaplan och naturligtvis vore det en helt enorm skräll om laget kan rå på den katalanska jätten.

Boostat odds på Barcelona hos Betfair

Som officiell bettingpartner för Barcelona älskar Betfair att bjuda på schyssta odds när Messi och grabbarna spelar match. Inför kvällens match kan du som ny kund ta del av ett odds som närmast känns overkligt. Istället för 1,11 som var oddset tidigare kan du nu få 4,00 i odds på att Barcelona vinner mot Eibar. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Få 4,00 i odds på att FC Barcelona vinner mot SD Eibar

Betfair