RedKings Poker lanserar denna vecka ett helt nytt belöningssystem som ger dig möjlighet att vinna kontanter och turneringsbiljetter genom att lyckas med olika pokerutmaningar.

De utmaningar du kommer att erbjudas för skräddarsys baserat på din spelarprofil, och de parametrar som används är bland annat tidsperiod, insatsnivå och speltyp. Tanken är att belöningssystemet ska fungera som en morot för alla vanliga hobbyspelare som ofta har svårt att nå upp till de höga krav på omsättning som ställs av reguljära VIP-klubbar och lojalitetsprogram i nätpokervärlden.

”Instant Rewards fokuserar på spelarnas åstadkommanden och handlar helt och hållet om nöje och underhållning,” säger RedKings marknadsföringschef Jani Kontturi. ”Det är helt enkelt perfekt för våra många hobbyspelare och är förmodligen den mest spännande funktion som introducerats i nätpokervärlden de senaste åren.”

Som spelare kommer man att kunna följa sina framsteg via sin egen personliga meny och få uppdateringar i realtid. De priser man vinner dyker upp i kontot omedelbart, vilket gör att det nya belöningssystemet skiljer sig markant från de många belöningssystem för poker som låter spelarna vänta på att få ta del av de förmåner de kvalificerat sig för.

”Instant Rewards kommer, för första gången någonsin, att skapa incitament för hobbyspelare, en stor och viktig grupp som fram tills nu inte har haft några åtkomliga och effektiva belöningar,” säger Jani Kontturi.

Instant Poker Rewards sköts av pokernätverket Ongameoch kan därför komma att bli tillgängligt även hos andra pokerrum som ingår in nätverket.

RedKings firar med Super Promotions

För att fira det nya belöningssystemet för hobbyspelare arrangerar RedKings flera olika kampanjer den här och nästa månad.

Förutom RedKings vanliga dagliga $1 000 Race blir det bland annat ett Mega $100 000 Points Race som löper över en månad, och det finns också 100 stycken iPads att dela ut. För dig som är nyfiken på livepoker lockar RedKings med fullproppade resepaket till Grand Series of Poker (GSOP) Live Marbella.

Gör ett besök hos RedKings Poker för att få veta mer.