iphoneRedKings har nu släppt en poker-app som fungerar ihop med operativsystemet iOS och därmed kan användas för att spela poker direkt i en iPhone, iPad, etc.

RedKings lanserade en poker-app för spel i Android-enheter redan förra året, men nu finns alltså även en poker-app för iOS.

Poker-apparna från RedKings låter dig välja själv om du vill spela för riktiga pengar eller för låtsaspengar, och du spelar mot samma spelare oavsett om du spelar i datorn, i mobiltelefon eller på surfplatta.

”Vår nya RedKings iPhone App har de huvudfunktioner som du får när du spelar på en PC eller laptop. Genom att använda sig av en iPhone eller iPad kan spelarna öppna ett pokerkonto hos RedKings, sätta in och ta ut pengar och hitta dagliga erbjudanden när de är ute och rör på sig. Den där långa resan hem från jobbet kommer att kännas mycket kortare nu,” säger Jack Simons som är marknadschef för RedKings i Europa.

Simons påpekar också att snabbpoker passar extra bra för den som vill ha en kortare stunds underhållning i mobilen.

”Sedan vi lade till Amaya Ongames Strobe Poker till vår mobila pokerklient för Android har vi sett en enorm ökning av inkomsterna från mobilspelande. Att spela en mycket snabb version av poker på en smartphone eller surfplatta passar perfekt när du kanske inte har så mycket tid till ditt förfogande. Strobe Poker och RedKings mobilpoker är en perfekt kombination,” förklarar Simons.

För mer information om RedKings poker-apparna – oavsett om du kör iOS eller Android – gör ett besök hos RedKings.

Få upp till $2 500 i välkomstbonus

Har du inget konto hos RedKings? RedKings har sex olika välkomstbonusar, från $250 till $2 500. Du väljer själv vilken typ av bonus du tycker passar dig bäst – en som betalas ut i små steg och går snabbt att lösa ut eller en som kräver mer omfattande spelande för att bli tillgänglig.