Redbet ny oddsklientRedbet Odds har i dagarna öppnat portarna för en helt ny avdelning för odds. Många tycker nog att det var på tiden. Den gamla oddsklienten hade ett par år på nacken och var varken särskilt snabb eller rolig att se på. Den nya designen går i fräscha färger och oddsen uppdateras mycket snabbare. Dessutom har Redbet stoppat in en hel mängd nya funktioner i livebettingklienten, som man för övrigt har döpt om till Superlive.

God översikt och enkelt att placera spel

För oddsportalen pre-game har Redbet skruvat på nästan alla parametrar för att kunna presentera utbudet med en så god översikt som möjligt. Vänstermenyn där du hittar alla huvudsakliga oddsmarknader är betydligt tydligare än förut och de olika matcherna för en marknad presenteras först bara med odds för 1X2 för att navigeringen inte ska bli så grötig. Vill du spela på något annat odds klickar du på plussymbolen och får då fram en konsol med alla tillgängliga odds.

Superlive – en nyskapande klient för livebetting

Superlive är ett suveränt verktyg för dig som tycker om att spela live. Denna klient för livebetting skiljer sig på flera sätt från de livebettingklienter som andra spelbolag erbjuder. För det första är designen något alldeles extra. En snyggare klient än Superlive finns inte. För det andra presenteras spelalternativen på ett mycket lättfattligt och tydligt sätt i konsolformat. Du behöver inte scrolla, klicka fram rullgardinsmenyer, etc. utan bara scanna av skärmen för att hitta det odds du vill spela på och sedan placera ditt spel. För det tredje finns smarta funktioner för en-klicks-spel och ”acceptera bättre odds” så att du kan lägga snabbare och mer lönsamma spel automatiskt.

Stöd för mobila enheter

Både oddsportalen pre-match och livebettingklienten fungerar utmärkt på både smartphones och surfplattor och det spelar ingen roll om du har en Android-enhet eller en iOS-enhet (iPad eller iPhone). Du behöver inte ladda ner någon app utan har full tillgång till oddsutbudet via webbläsaren på din mobila enhet.