redbetRedbet Gaming Ltd kommer att köpas av Bonnier, förutsatt att de maltesiska myndigheterna godkänner köpet.

Det är Nordic Leisure som säljer dotterbolaget Redbet Gaming Ltd, ett dotterbolag som förutom spelsajten Redbet även äger Whitebet, Total Poker och Heypoker. Enligt Nordic Leisure sker försäljningen för att de ska kunna fokusera hårdare på sina verksamheter i Östeuropa.

Om den maltesiska spelmyndigheten LGA (Lotteries and Gaming Authority) ger sitt godkännande kommer affären att genomföras den 1 juli 2013. Köpeskillingen ligger på 37,5 miljoner kronor, och Nordic Leisure kan dessutom komma att få en kompletterade summa utbetald under första kvartalet av 2014 baserat på hur det gick för Redbet Gaming under år 2013.

Bonnier Gaming grundades år 2006 och investerar i spelkoncept på internet. De äger bland annat Bertil Bingo, och via dotterbolaget Bonnier Lottery driver de nätbingon hos BingoLotto på uppdrag av Folkspel.

”Vi är stolta och förväntansfulla över att övertagandet är på gång,” säger Marcus Forsell, VD för Bonnier Gaming. ”Redbet har länge varit starka på den nordiska marknaden. Vår förhoppning är att vi tillsammans, inom ramarna för Bonnier Gaming, skall kunna utveckla Redbet till än högre höjder.”

Välkomstbonusar hos Redbet Poker

Redbet Poker har två olika pokerrum vilket innebär två olika välkomsterbjudanden.

  • Pokerrummet som är en del av pokernätverket Ongame låter nya medlemmar välja mellan fem olika välkomstbonusar så att det ska finnas något för spelare på alla nivåer. Högsta möjliga välkomstbonus är $2 500.
  • Pokerrummet som är en del av pokernätverket Boss Media ger nya medlemmar upp till €1 000 bonus på första insättningen.

För mer information, gör ett besök hos Redbet Poker.