casinia bet recension

Casinia är ett Cypernbaserat bolag som är relativt nyöppnat. Alla vinster som görs på Casinia är skattefria. Casinia är ett bolag på uppgång som har stora chanser till att bli ett av de största bolagen på marknaden. Casinias sportsbook håller väldigt hög klass. Designen ser vid första anblick kanske inte så speciell ut, men detta har en väldigt simpel anledning. Ditt spelande ska vara i fokus och du ska inte kunna bli störd av jobbiga popups när du spelar. Casinia erbjuder en väldigt förmånlig bettingbonus som konkurrerar med de allra största bolagens bonusar.

 

Odds och marknader hos Casinia

Casinia har ett väldigt bra spelutbud. De har ett stort spelutbud på alla de stora sporterna. De har också marknader på bland annat det Svenska valet i höst. Casinia har riktat in sig på att ha ett slagkraftigt utbud av marknader på fotboll. Här kan du betta på alla de stora ligorna; Champions League, Premier League, La Liga och alla de andra stora ligorna i världen. Casinia har också fina marknader på de högre divisionerna i Sverige om du skulle vilja spela på ditt lokala lag i Division 1 eller kanske ditt favoritlag i Allsvenskan. Oavsett vilka ligor du är intresserad av så kommer du inte bli missnöjd på utbudet.

 

Liveodds hos Casinia

Casinia har satsat väldigt mycket på att erbjuda ett konkurrerande utbud av liveodds. Om du inte orkar vänta på att de stora europeiska ligorna ska börja på kvällen, finns det alltid matcher att betta på. Marknaderna som finns på liveodds är väldigt breda. Det finns i princip inga gränser för vilka vadslagningar du kan göra, nästa kort, nästa hörna eller kanske att nästa mål görs på nick. Vad det än är du vill spela på, så har Casinia utbudet.

 

Bonusar och kampanjer hos Casinia

Insättningsbonus är något som intresserar de flesta spelarna och det är något många kollar efter när de väljer bolag. Casinia har bestämt sig för att erbjuda en av de största oddsbonusarna på marknaden. När de flesta andra bolag kör på 100% upp till 1000kr har Casinia valt att erbjuda 100% upp till hela 2100kr. Casinia har varje vecka nya kampanjer och bonusar för sina spelare, allt från freebets till boostade odds erbjuds. Casinia bryr sig verkligen om sina kunder och detta visar de genom att regelbundet erbjuda väldigt förmånliga bonusar och kampanjer.

 

Casinias oddsbonus

Casinias oddsbonus är utan tvekan konkurrerande på marknaden. Som tidigare nämnt erbjuder de 100% upp till 2100kr. Casinia matchar din insättning och om du till exempel väljer att sätta in 1000kr så kan du välja att spela för Casinias tusenlapp först. Om det mot förmodan inte skulle gå bra så kan du sedan spela med din egen tusenlapp. Med bonusar medföljer nästan i alla fall omsättningskrav, vilket innebär att man måste omsätta bonuspengarna innan de blir till riktiga pengar. Casinias omsättningskrav ligger på 6 gånger vilket är relativt lågt om man jämför med många andra bolag på marknaden.

 

Casinia i mobilen

Casinia har i nuläget inte någon mobilapp, det ryktas dock att detta ska vara på väg. I nuläget har de en mobilanpassad hemsida som funkar utmärkt. Den mobilanpassade hemsidan är en av de bästa på marknaden och fungerar helt felfritt. Egentligen behöver inte Casinia någon app då den mobilanpassade sidan är så fantastiskt bra. Eftersom Casinia verkligen vill konkurrera på marknaden så är det inte omöjligt att deras app kommer ut inom de närmsta månaderna. Många kunder spelar genom mobilen och uppskattar verkligen när man kan spela via en app.

 

Support och kundtjänst hos Casinia

Casinia sätter kunden i fokus och har satsat väldigt mycket på en välfungerande support. Casinias support är uppdelad i tre delar, nedan följer en genomgång på dessa tre.

  • Nere till höger på hemsidan finns en chattruta, här kan du få snabba svar på de flesta frågor. Detta är bra då du kan fokusera på att hitta det bästa oddset samtidigt som du får hjälp av supporten.

  • Om du har en stor fråga som exempelvis rör en insättning så är vår rekommendation att maila in till Casinia. Casinias support är alltid snabba med svaren och kommer ge dig ett seriöst svar inom rimlig tid.

  • Du kan också ringa in till Casinia om du inte känner för att skriva. Casinias support kommer alltid uppträda trevligt och de gör alltid sitt yttersta för att du ska få den hjälp som behövs.

 

Sammanfattning Casinia

Casinia har valt att satsa väldigt mycket på sin sportsbook och har väldigt förmånliga oddsbonusar. Casinia har förmånliga omsättningskrav på sina bonusar och sätter alltid spelaren i fokus. Casinias support håller väldigt hög klass och är en av de bästa på marknaden. Casinia har ett slagkraftigt utbud och är utan tvekan här för att stanna.

 

Lycka till!