bwin och Real Madrid har tillkännagett ett förlängt sponsoravtal fram till 2013. I samband med förnyandet av kontraktet lanserar bwin specialspel på Real Madrids 10:e Champions League-titel.

bwin och Real Madrid presenterade nyligen ett förnyat sponsoravtal som sträcker sig över säsongen 2012/2013. Överenskommelsen mellan ett av de största spelbolagen online och 1900-talets bästa fotbollsklubben startar 1 juli 2010. Genom att förlänga kontraktet understryker bwin sitt långsiktiga engagemang till fotboll på högsta nivå, och erbjuder ett extraordinärt odds för att fira detta.

Spelet på om Real Madrid vinner Champions League senast 2013 är öppet från 08:00, 28:e september och tillgängligt i 48 timmar. 100 av bwins användare som satsat på ”Ja” kommer att dras genom lottning. Om Real Madrid vinner Champions League senast 2013 kommer dessa 100 användare att få oddset 100 gånger pengarna till en maximal insats av 10 euro.

Båda sidor är nöjda med det fortsatta samarbetet och har förtydligat sin betydelse för internationell toppfotboll.

Manfred Bodner, delad vd för bwin säger: ”Vi är stolta att kunna erbjuda långsiktigt stöd till den mest legendariska fotbollsklubben i världen. bwin och Real Madrid förenas inte bara genom vårt långsiktiga partnerskap. Den stora passionen för fotboll och engagemenaget för sport generellt är bara några av de punkter som bildar en stark grund för ett varaktigt och framgångsrikt partnerskap mellan bwin och Real Madrid. Vi är övertygade om att Real kommmer att fortsätta att skriva historia och vinna sin tionde Champions League-titel under denna period”.

-”Internationell fotboll behöver starka partners som bwin. Jag ser fram emot att fortsätta och intensifiera vårt framgångsrika partnerskap med bwin”, tillägger Real Madrids president Florentino Pérez.