Det ska vara stor klasskillnad här! Bilbao har flera avstängningar att bekymra sig över…


Real Madrid – Athletic Bilbao
Mitt tips: Madrid -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 22.00

Real Madrid visar upp en helt fenomenal form för tillfället och när lagets spelare visar världsklass även i landskamperna i veckan så förstår man att de spelar med stort självförtroende och en enorm spelglädje för tillfället. Här ställs man mot ett Athletic Bilbao inte visar någon som helst spelstrategi på bortaplan. Det här borde vara en munsbit för taggade Real Madrid spelare.

Real Madrid leder serien efter 11 omgångar och man är obesegrade hittills. 9 segrar och 2 oavgjorda matcher är vad laget har bakom sig. På hemmaplan verkar laget oslagbara då man har 5 segrar av 5 möjliga och smått fantastiska 18-2 i målskillnad. Om man ska visa den totala statistiken för Real Madrids spel på hemmaplan så har laget spelat 8 tävlingsmatcher och har på dessa 8 segrar och den fina målskillnaden 27-2. Då har man ändå mött lag som Milan, Atletico Madrid, Espanyol och Ajax. Man har inte haft några som helst bekymmer med dem och jag tror knappast man kommer ha några bekymmer med att köra över stackars Bilbao här heller.

Bilbao har en del bekymmer inför den här matchen. Man får visserligen tillbaka 2 spelare men i gengäld har man tre spelare avstängda och det resulterar givetvis i bekymmer för laget. Det är aldrig bra att rotera om ordentligt i ett lag men här är det alltså 5 spelare som ska lira tillsammans som inte spelat ihop på mycket länge. Det kan bli jobbigt när Ronaldo o co sätter högsta fart från början. Jag tror och hoppas att hela försvaret fallerar totalt och att Madrid tar en promenad seger här. Man har 3 raka förluster på bortaplan och senast åkte man på storstryk borta mot Villarreal med 4-1. Nu möter man ett lag som är snäppet starkare än dem och då blir det återigen alldeles för tufft för stackars Bilbao…