PartyCasino har släppt en ny slot kallad Rambo, med cool grafik och bonusspel inspirerade av den gamla kultrullen med Sylvester Stalone.

Rambo är en femhjuls slotmaskin med 20 paylines och har dessutom en speciell ”Rambo” feature som ger dig extra spins samt ett Rambo bonusspel som aktiveras om du får minst 3 Rambo-symboler. Minsta insats är $0.01 och högsta $1000. Du kan spela på 1-20 linjer.

Alla 20 linjer/paylines är valda inledningsvis, men det kan ändras genom att klicka på upp- och nedpilarna vid LINES-symbolen nere till höger på spelet. Default insats är $0.25 på alla 20 linjerna, vilket ger ett totalbet på $5. Insatsen kan ändras med up- och nedpilarna nere till vänster på spelet.

Du kan spela med maxinsatsen genom att klicka på MAX BET, vilket kommer att satsa $50 på alla 20 linjerna – dvs $1000 totalt.

Rambo slotten har flera olika alternativ för AUTOSPIN, bland andra:

  1. Spela tills ett visst antal spins har gjorts
  2. Spela till din vinst är minst lika med ett visst belopp.
  3. Spela tills nästa vinst.
  4. Spela tills nästa feature eller bonusrunda aktiveras.

Rambo bonusspel
Tre eller flera Rambo-symboler aktiverar som sagt ett kul bonusspel (se bild till höger) i vilket du kan vinna extra spins eller multiplicera din vinst. Förstör du ett vakttorn får du extra spins. Räddar du krigsfångar ur hyddorna multipliceras din vinst.

Du kan se alla regler för Rambo slotten om du klickar på Game Rules nere till vänster på skärmen när du spelar.

Denna slotmaskin har en teoretisk återbetalning på 93.296%