Snart är dagen som vi alla väntat på äntligen här, årets största sportevenemang, fotbollsälskarnas favoritmästerskap, fotbolls-EM i Frankrike! Det hela går av stapeln den 10 juni kl 21:00 i St Denis på nationalarenan Stade de France, när hemmanationen Frankrike tar emot gästande Rumänien. En match som ytterst troligt kommer att resultera i en fransk ”grand slam”!

 
Skärmklipp

Räkna ner dagarna med Unibet – Njut av mängder av bonusar

Nedräkningen har bara börjat och än så länge har Unibets spelare fått ta del av boostade odds, cashbacks, pengarna-tillbaka-garantier och mycket mer! Se till att hålla ett öga på deras kalender du också, en countdown av så här hög rang har vi inte skådat sedan den första månlandningen skedde. Räkna med att Unibet fortsätter leverera generösa bonusar hela vägen fram till avsparken på Stade de France!

Stopptidsförsäkra dina EM-spel

Unibet nöjer sig inte med sin nedräkningskalender, under hela EM-slutspelet kommer du kunna stopptidsförsäkra dina lagda spel! Under säsongen som varit har Unibet återbetalat över 90 matcher genom sin stopptidsförsäkring, nu utökar man alltså erbjudandet över hela fotbollsfesten! I runda slängar innebär det här att om ett mål görs efter den 90:e matchminuten (på stopptid) så återbetalar Unibet insatsen om ditt spel förloras, det gäller spel på korrekt resultat, halvtid/fulltid, första målskytt samt sista målskytt, upp till 1000 kronor!

Om du inte redan är kund hos Unibet så har det aldrig varit mer lägligt att bli medlem.
Med en maxad nedräkningskalender och stopptidsförsäkring är du garanterad spelglädje!