kampanjbildI juli spelas Rakemania på Titan Poker uppdelat på låga och höga limits. Varje vecka kommer 40 spelare kamma hem priser med $765 som högsta pris.

Titan Poker brukar inte snåla när det kommer till rake race och i juli har de lagt in $4000 varje vecka för de som deltar. De två race som körs i Rakemania är uppdelade efter limits: $0.10/$0.20 upp till $0.50/$1 samt $1/$2 och uppåt. Kampanjen gäller endast No Limit hold’em på kontantborden.

I Rakemania tävlar du om att ha fler stjärnor än andra spelare och du få dina stjärnor genom att spela in rake. På den lägre nivån ger $2 rake en stjärna och på den höga nivån ger $10 rake en stjärna.

De perioder som gäller för Rakemanina är:

  • Vecka 2: 9 – 14 juli
  • Vecka 3: 16 – 21 juli
  • Vecka 4: 23 – 28 juli

Kampanjen Rakemania gäller fristående från andra eventuella bonuserbjudanden på Titan Poker så du har inget att förlora på att anmäla dig. Det är dock ett krav att du registrerar dig till Rakemania innan du börjar samla rake för att sedan vara kvalificerad till priser. Hur du ligger till gentemot priserna får du reda på genom att följa leaderborden som uppdateras varje halvtimme på hemsidan.