kampanjbild24hPoker lockar med ett rake race i maj för spelare som håller till på insatsnivåer upp till €0,25/€50 och SNG max inköp €10.

Det är en ny månad och en del pokersajter lanserar nya spännande rake race för maj. Idag tittar vi på ett race för låga limits medan det imorgon ska presenteras ett för medium och höga limits.

€20 000 Low Limits Rake Race på 24hPoker är uppdelat i fyra race, vilka spelas under perioderna 1-7, 8-15, 18-23 och 24-31 maj. I varje race finns det €5000 att dela på för de 100 spelare som samlar mest poäng under perioden.

Det handlar som vanligt om att tjäna poäng vilka fås genom den rake ditt spelande genererar. De spelvarianter som ingår är Texas hold’em och Omaha i form av cash game och Sit n Gos. Övrigt att tänka på är att den maximala speltiden per dygn för varje spelare är 16 timmar, vilket förmodligen är tillräckligt enligt de flesta pokerspelares vanor.

Ingen speciell registrering är nödvändig. När det gäller VIP-poäng får du alltså dessa så fort du spelar poker om pengar på 24hPoker och när det gäller omvandling får du till exempel 2 VIP poäng för varje 1 dollar i turneringsavgift du betalat.