elitloppetElitloppet är en av Nordens stora travhändelser och brukar både locka stora åskådarskaror till Solvalla och ligga till grund för mycket tippande runt om i stugorna. Förr i tiden var man begränsad till ATG om man ville spela på Elitloppet, men nuförtiden finns det andra alternativ, inklusive spelsajter som till skillnad från ATG erbjuder fasta odds på Elitloppet.

En sådan spelsajt är Racebets, den officiella spelsajten för tysk hästsport. Trots att Racebets har sin bas i Tyskland finns sajten numera tillgänglig på många olika språk och erbjuder odds för en lång rad olika trav- och galopptävlingar, inklusive små och stora lopp i Sverige. Mer information om Racebets hittar du här.

Spela på Elitloppet hos Racebets

Om du vill spela på Elitloppet 2014 hos Racebets, välj HÄSTAR i vänstermarginalen på förstasidan och sedan Ante-Post. Gå nedåt i listan tills du hittar den svenska flaggan, där hittar du spel på stora svenska hästlopp.

I skrivande stund finns odds för både Elitloppet, Elitloppet kvalifikationer, Elitloppet heats (inklusive heads-to-head) och diverse specialsatsningar på Elitloppet.

Exempel på specialsatsningar för Elitloppet:


  • Kommer en häst som vinner kvalifikationen även att vinna Elitloppet? (Båda loppens vinnande hästar räknas.)

  • Kommer en svensktränad häst att vinna Elitloppet?

  • Italien-special: Prussia och Pascia Lest kommer båda hamna i final?

  • US-special: Maven avslutar som topp 3 i 1:a loppet och Uncle Peter i det 2:a loppet?

  • Kvalifikation Head-toHead: vilket lopp blir snabbast? (Om båda loppen är lika så är båda spelen vinnande.)


Panne de Monteur favorittippad vinnare

I skrivande stund är det Panne de Monteur som är favoriten bland Racebets oddsättare. Vinnaroddset för Panne de Monteur ligger just nu på 4,3. Vinnaroddset för Timoko är 6 och för Delicious U.S. har det satts till 7,5.

Om man istället vill tippa plats får man oddset 1,41 för Panne de Monteur, 1,62 för Timoko och 1,81 för Delicious U.S.

För att se samtliga odds, gör ett besök hos Racebets.