två sportbilarAtt spela poker på Betsson i maj kan innebära vinster utöver det vanliga. Genom att medverka i deras rake race som avgörs två gånger under maj har du chansen till en del av $20 000 plus livepaket till WSOP 2012.

Under perioderna 1-15 och 17-31 maj spelas två race på Betsson i maj. Här gäller stora priser för de 30 bästa spelarna i vardera race. Som mest kan du vinna $2000 i ett race och som minst $75.

För att bli placerad långt fram i racet ska du samla in så många spelarpoäng som möjligt. Poäng får du varje gång du spelar cash game, Sit n go eller flerbordsturneringar oavsett ditt övriga resultat. Ställningen visas sedan på en leaderboard.

Även om du inte blir bland de 30 bästa kan det också vara värt en hel del att bli topp 200. De 200 spelare med mest poäng från vardera racet kommer nämligen få göra upp i en exklusiv turnering där ett livepaket till WSOP finns i potten. Detta är värt $2000 och turneringen kommer spelas på Betsson den 5 juni.

I ett race som detta gäller det att spela en hel del och det kan vara fördel att spela på höga nivåer, föredrar du ett race som endast gäller för låga insatser kan du läsa om 24hPoker Low Limits Rake Race.