Race to London NordicbetDet är dags att ta upp kampen med norrbaggar och finnar för att spela hem gratis oddsspel, kontantvinster, free spins och med lite tur även en fotbollsresa till London där du får se toppmatchen mellan Chelsea – Manchester City. Race to London är namnet på denna kampanj/landskamp hos NordicBet som pågår fram till den 27 december.

Dagliga utmaningar

Varje dag under kampanjen tar NordicBet fram en utmaning. Idag måndag den 22 december gäller att du ska spela för minst 50 kr på vem du tror gör första målet mellan Stoke och Chelsea i kvällens Premier League-match. Om du prickar rätt är du med i en dragning om ett förstapris på 10 000 kr.

Utmaningarna kan handla om vad som helst, men det handlar alltid om något spännande oddsspel. De kommande dagarna kommer du bland annat att få sätta ihop kuponger med höga odds och liknande.

Om någon från Sverige (kanske blir det du?) vinner priset för dagen blir du belönad med en överraskning i form av exempelvis ett gratisspel eller free spins. För att ha chansen att vinna fotbollsresan till London gäller först och främst att Sverige vinner landskampen mot Finland och Norge. Om det blir så är det bara att hoppas att du blir den lyckliga vinnaren i finaldragningen.