OddsAutomatenFotbollsligorna ute i Europa är tillbaka och morgondagen bjuder på matcher ifrån både Spanien, Frankrike och Tyskland. Spelaspel väljer att rikta fokus mot Ligue 1 och matchen mellan PSG och St. Etienne. Ska ett PSG utan Zlatan Ibrahimovic och nu även David Luiz klara av att återupprepa bedriften ifrån föregående säsong med ännu en ligatitel eller är det dags för någon utav utmanarna att glänsa. Följ matcherna live och spela på OddsAutomaten för att ge dig själv chansen att vinna riktigt stort!

 

PSG vs St. Etienne | Fredag 20.45

Efter att ha haft en mängd spelare iväg på landslagssamlingar så är det möjligtvis ett något slitet Parislag som kommer till fredagens match. Lagets självklare stjärnanfallare efter det att Zlatan Ibrahimovic lämnat, Edinson Cavani spelade så sent som under natten till torsdagen för sitt Uruguay. En match som säkert sitter i benen hos spelaren, samma sak gäller för flera andra spelare i PSG.

St. Etienne som inte haft lika många spelare iväg ser säkerligen sin chans att snuva de regerande mästarna på poäng i fredagens möte. Man är ett mycket skickligt lag och det finns goda chanser till ett bra resultat mot PSG.

Spela på matchen hos OddsAutomaten, expert på Europeisk fotboll. Just nu står PSG som klara favoriter och kanske kan det vara läge att gå in på en skräll. Över 10 gånger pengarna för bortaseger är klart lockande då vi mycket väl kan få se ett något slitet hemmalag. Hitta dina spel för helgens omgång redan nu eller invänta matchstart och spela live!