Unibet gratis bingoI förra veckan presenterade vi Unibets nya Bingo som levereras av Relax Gaming. Nu har Unibet tagit fram ett välkomsterbjudande, eller prova på-erbjudande om man så vill, på nyheten. Alla nya spelare på Unibet Bingo får nu 100 kr att använda på valfria bingospel och även de minispel som finns att ta del av i bingoklienten.

Bred definition av ”nya spelare”

Det är många som har ett konto på Unibet och det vore lite snopet om det bara var helt nya spelare som fick ta del av prova på-erbjudandet, särskilt nu som Unibet slår på stora trumman. Lyckligtvis har Unibet en härligt bred definition av vad en ”ny spelare” är. Det är så att alla spelare, existerande såväl som nytillkomna, får 100 kr i en bingokupong så fort man skapar ett chatnamn i den nya klienten.

När du har fyllt i ditt önskade chatnamn kommer du att få din bonuskupong på 100 kr omedelbart och du kan börja spela valfria spel. De vinster du spelar in med hjälp av bonuskupongen är föremål för ett omsättningskrav som är 3x på bingospel och 30x på minispel.