Supergratis Bet365 BingoBet365 Bingo är en av de bästa bingosajterna för dig som vill ha många möjligheter att spela gratisbingo varje vecka. Lite speciellt med Bet365 Bingo är också att man erbjuder ganska häftiga vinster på gratisbingo. Det är inte bara hundralappar du kan vinna, utan betydligt mer än så.

Superbooks med uppgraderade gratisbrickor

Om du vill spela gratis och ändå ha chans att vinna tusenlappar är det rummet Stjärnspäckat hos Bet365 Bingo du ska besöka. Här spelas ”Superbooks” varje dag, en gång på eftermiddagen och ett antal gånger mellan kl. 20-22 på kvällen.

Superbooks fungerar som så att du väljer om du vill spela helt gratis och ha chans på ”normalstora” vinster för gratisbingo eller spendera några ören på att uppgradera dina gratisbrickor för att ha chansen att vinna större summor. Att notera är att grundidén är att du ska kunna spela helt gratis, men att du samtidigt har möjlighet att lägga till några ören och få lite mer spänning.

De vinster du förhoppningsvis tar hem är att betrakta som bonuspengar. Omsättningskravet för bonusen är fyra gånger. Om du till exempel vinner 1000 kr måste du sedan köpa bingobrickor för 4000 kr för att omsätta bonusen för att sedan kunna ta ut pengarna.