Unibet BingoUnibet har lämnat sitt gamla bingonätverk och i stället plockat in ett helt nytt från Relax Gaming. Det är inte det första samarbetet som Unibet bygger med Relax. Till exempel är den nya pokerklienten som lanserades för knappt ett år sedan en produkt från Relax Gaming. Dessutom har den här mjukvaruutvecklaren från Estland tagit fram en hel del exklusiva slots för Unibet genom åren.

Den nya bingoklienten är helt annorlunda från den tidigare och du som tidigare har spelat bingo på Unibet kommer att få en helt ny upplevelse. Förmodligen blir din upplevelse till det bättre eftersom vi anser att Relax Gamings mjukvara är i toppklass. Möjligtvis finns dock någon liten barnsjukdom kvar att polera bort (när vi skriver det här har klienten precis lanserats).

Bättre grafik

Det första vi kan uppmärksamma med Unibets nya bingoklient är att grafiken är rejält uppfräschad. Nu känns Unibet Bingo plötsligt som en mycket modern bingosida igen. Dessutom är navigeringen smartare och det är enklare att hitta till de spel på vilka det finns ständigt växande jackpottar att vinna.

Speltyper att prova på

Det finns nu vid lanseringen fyra speltyper att prova på, nämligen 75 bollars bingo, 90 bollars bingo, 75 bollars variantbingo samt snabbingo. Enligt uppgift kommer Unibet sedan att komplettera utbudet med fler speltyper. Vem vet, kanske får vi inom kort möjlighet att spela det allra mest klassiska bingospelet, 30 bollars bingo?

Sex bingorum har Unibet lagt till nu vid lanseringen. Det handlar om The Arena, The Podium, Grand Prix, All Stars, Center Court och Grand Slam. I fyra av dessa finns ständigt växande jackpottar att spela om och just nu kan du faktiskt vinna så mycket som 1,2 miljoner i bingorummet The Arena.

Nytt lojalitetsprogram

Det gamla lojalitetsprogrammet har gått i graven, men Unibet lämnar oss inte i sticket. Man har lanserat ett nytt lojalitetsprogram som bjuder på ett par innovationer.

När du spelar på som vanligt kommer du att märka att din ”royalty-mätare” kommer att fyllas på. När den är full kommer du att nå en ny nivå i lojalitetsprogrammet och få en eller ett par belöningar. Du får också ett snurr på ett lyckohjul där du kan spela hem ytterligare belöningar med ett kontantpris på 500 euro som främsta pris.