Bwin BestsellerDet är inte alltid man vet instinktivt vad man vill spela på. Det är inte heller alltid det är lätt att identifiera bra odds som ger ett mervärde. Många spelbolag är duktiga på att presentera heta odds och aktuella matcher, men det är inte alla som har en sådan fiffig funktion för heta och aktuella odds som Bwin.

Bwins funktion Bestseller ser du i en ruta längst upp till höger när du befinner dig i oddsavdelningen. Här har du tre alternativ, nämligen ”Bestseller”, ”Jackpot-bestseller” och ”Tur-bestseller”. För att aktivera ett av alternativen behöver du bara välja insats och sedan klicka på den gula knapp där den potentiella vinsten visas. Då visas din spelkupong med de utvalda matcherna som ett kombispel. Du kan också välja att spela system eller singlar. Självklart kan du ta bort och lägga till matcher, ändra oddstyp samt ändra insats precis som vanligt.

Bestseller

Om du väljer alternativet Bestseller skapas automatiskt ett kombispel med upp till fem matcher. I regel spelas alla matcher under dagen/kvällen, men de dagar då det inte finns så många odds som kan betraktas som heta (måndagar till exempel), kan matcher för en ytterligare dag inkluderas på kupongen. Oddset ligger normalt mellan 15-20 gånger pengarna.

Jackpot-bestseller

Jackpot-bestseller är alternativet för dig som vill ha chansen att vinna mer med små insatser. Totaloddset understiger sällan 30 gånger pengarna. En kupong med detta alternativ innehåller normalt matcher under 3-4 dagar.

Tur-bestseller

Tur-bestseller kan sägas vara ett mellanting mellan de två övriga alternativen. Oddset ligger i regel strax över 10 gånger pengarna. Även för detta alternativ kan du behöva vänta några dagar på att alla matcher på kupongen ska spelas.