Bertil mobilBertil Bingo finns sedan en tid tillbaka tillgängligt för spel i mobil och surfplatta. Av någon anledning har man inte marknadsfört denna nyhet särskilt aggressivt, vilket vi tycker är lite märkligt eftersom det är en mycket bra produkt man har tagit fram.

Bertil Bingo i mobilformat fungerar på alla smartphones och surfplattor, detta då applikationen är en mobilanpassad webbplats och inte en ”app”. Lite speciellt är att mobilsajten fungerar även på lite äldre smartphones, såsom till exempel iPhone 3.

Med ”Minibertil”, som Bertil.com själva kallar sin mobilapplikation, kan du spela nästan alla de bingospel som du kan ta del av på webbplatsen samt ett 20-tal av de mest populära casinospelen från NetEnt. Bland automaterna från NetEnt finner du till exempel Starburst, Gonzo’s Quest och Flowers. Bertil har lyckats portera sina bingospel på ett utmärkt sätt. Visst, det kan vara lite plottrigt att följa med i händelserna om du spelar på en smartphone, men om du spelar på exempelvis en iPad kan du räkna med en utmärkt spelkänsla.

Spela på Bertil i mobilen med en bonus

Bertil har ett riktigt trevligt välkomsterbjudande till alla nya kunder. Som ny medlem får du 100 kr gratis, 100 gratissnurr på slots och upp till 1200 kr i bonuspengar. Viktigt att känna till är att du inte kan aktivera välkomsterbjudandet från mobilen, utan bara på den ordinarie webbplatsen. Så fort dina bonusar har trillat in på ditt konto kan du dock använda pengarna för spel i mobilen/surfplattan.