Paf BingoPaf Bingo har genomgått stora förändringar den senaste månaden och fler nyheter kommer att lanseras löpande under sommaren. Paf har faktiskt gjort om det mesta för att göra sin bingoavdelning mer attraktiv. Om du har spelat bingo på Paf tidigare kommer du att märka att Paf Bingo har tagit steget in i nutid, om inte framtid (från att tidigare kanske varit lite omodern). Om du inte har provat på Paf Bingo tidigare kan vi bara säga att sajten numera är en av de mest intressanta bingosidorna på nätet.

Ny klient för bingo

Paf Bingo marknadsför sin nya satsning under parollen ”Nya spel. Nya utrop. Nya priser.”. Parollen är inte bara tomma ord. Man har just precis lanserat nya spel, man har en ny utropare och man har ett helt batteri av nya priser i spelen.

När det gäller nya spel har Paf låtit Bingo Variant och de två singelspelen ligga kvar i utbudet. Silver Bingo kommer i en ny uppfräschad version den 25 juni. Brons Bingo kommer att nylanseras i september. Bingo with Friends är ett nytt spel. Just Bingo with Friends kan gott sägas vara den största nyheten med nya Paf Bingo. I Bingo with Friends finns en progressiv jackpott med ett startvärde på 500 euro och målet är att få bingo inom 53 nummer. Det är dock inte bara jackpotten som lockar. Bingo with Friends fungerar precis som livebingon på färjorna som korsar Östersjön och om du vet hur bingo spelas på kryssningsbåtarna vet du att det alltid anordnas utlottningar av diverse priser. Bingo with Friends är som livebingo fast online.

Kom igång med fyra enkla steg

För att börja spela på nya Paf Bingo behöver du bara följa fyra enkla steg, nämligen:
1. Skapa ett användarkonto på Paf
2. Logga in
3. Välj bingospel
4. Skapa ett smeknamn på Paf

Smeknamnet är detsamma för alla de produkter på Paf där du spelar med/mot andra spelare, såsom till exempel Friendly Joker Poker. Om du har spelat på Paf Bingo tidigare och har ett ”Bingo Alias” kommer du att uppmanas att ändra det.