Dracula free spinsDracula Online Slot är nummer fyra i ordningen bland nya automater från Net Entertainment det här året. Av vad vi har sett av spelet före lanseringen förmodar vi att Dracula kommer att bli en succé.

200 free spins på Dracula

Alla NetEnt-casinon kommer att ta fram lanseringskampanjer. En av de bästa kampanjerna vi har hittat hittills är den som Mr Green precis har meddelat. Genom kampanjen kan du faktiskt få hela 200 free spins på nyheten. Som vanligt på Mr Green gäller att du måste vänta till nästföljande dag för att få dina gratissnurr, men det är egentligen också den enda nackdelen med kampanjen.

Om du sätter in pengar och spelar på Dracula idag får du free spins på samma spel i morgon kl. 13:00. Samma deal gäller sedan i morgon fredag.

Sätt in och omsätt 200-499 kr för att få 15 gratissnurr
Sätt in och omsätt 500-999 kr för att få 45 free spins
Sätt in 1000 kr eller mer och omsätt 1000 kr för att få 100 frisnurr

Mer om Dracula slot

NetEnt har skapat Dracula på licens från filmbolaget Universal som på något sätt har lagt beslag på alla rättigheter kring den mytiske blodsugaren. I den här automaten är den gode Dracula en slags modern vampyr, det vill säga mer ”Twilight” än Nosferatu. Suga blod kan han dock fortfarande!

Dracula har fem hjul, fyra rader och hela 40 vinstlinjer. NetEnt har stoppat in såväl en free spins-runda som en unik jokerfunktion som ger dig stora chanser på storvinster i huvudspelet. Grafiken och ljudet är som vanligt i automater från NetEnt helt exemplariskt.