Erbjudande Dazzle MeAugusti månads lansering från Net Entertainment är Dazzle Me, en slot som sprakar och gnistrar och skiner i regnbågens alla kulörer. Spelet har inte bara ett intressant tema, det har också en unik spelskärm som ger dig 76 insatslinjer att träffa i varje snurr och läckra bonusfunktioner såsom en linked reels-funktion (fungerar som i Twin Spin) samt jokerhjul.

Nu i veckan (fram till fredag den 28 augusti) har alla spelare på Casino Room, såväl nya som befintliga, möjligheten att hämta free spins på Dazzle Me. Nya spelare belönas lite extra men gamla kunder går inte direkt lottlösa.

Nya spelare får just nu 100 free spins på Dazzle Me efter sign-up och efter insättning. Det finns en bonuskod att använda och den är DAZ100. Notera att det kan finnas en förifylld kod på registreringssidan. För att ta del av gratissnurren gäller det att byta ut den koden mot ovan.

Befintliga kunder blir belönade med 50 gratissnurr i samband med en ny insättning. Den kod gamla spelare ska använda är DAZ50.