Efter ett alldeles för långt uppehåll med Vm-kval är det åter dags för en full omgång i Premier League. Det bjuds på många toppmatcher och omgångens första match mellan Manchester City och Arsenal är den på förhand mest intressanta matchen av de alla.

Pep mot Jürgen

Manchester City tar emot Liverpool på Etihad Stadium. Det är två lag som är med i toppen trots en trevande inledning. City lyckades med nöd och näppe ta 3 poäng borta mot Bournemouth efter att Raheem Sterling avgjort i 97e minuten med sitt 2–1 mål. Samma spelare missar matchen mot Liverpool eftersom han två minuter efter sitt avgörande mål fick sitt andra gula kort och därmed blev utvisad. Liverpool i sin tur har ett självförtroende på absoluta topp. Laget fullkomligt demolerade Arsenal och bjöd på en fantastisk fotboll när man vann med hela 4–0 på Anfield.

Hämta Bonus

City är enligt spelbolagen de största favoriterna inför matchen men Liverpool  har inte förlorat mot City i Premier League sedan 25/6 2014. Pep kommer göra allt för att bryta sviten men Klopps mannar brukar prestera bra mot storlagen. Kolla bra mot Arsenal senast. Blir det en ljusblå eller röd seger? Oavsett vilken lär vi få se en fantastisk fotboll på Etihad Stadium.

Premier League bonus hos Expekt

För att fira att PL är igång igen har Expekt ett skönt erbjudande till dig. Expekt har valt ut de sex främsta lagen som kommer att slåss om titeln och en perfekt start är oerhört viktig. I tävlingen väljer du det lag du tror kommer vinna titeln. Därefter bettar du för minst 500 kr mellan måndag och fredag varje vecka. Minsta insats per bet är 50 kr och minimumodds är 1,8. Om ditt valda lag vinner under helgen får du 100 kr i sportbonus.

Expekt