Fanteam Premier LeagueDet är, som du säkert känner till, fullt ös i Premier League under jul och nyår. Spelarna hinner knappt ta en bit fruktkaka mellan matcherna och det är givetvis riktigt härligt för alla fans av den klart mest högprofilerade fotbollsligan i världen.

Fanteam, som är den främsta sajten för fantasy fotboll på våra breddgrader, har bullat upp med mängder av turneringar på Premier League-fajterna under veckan och det ligger över motsvarande 40 000 kr i potten i dessa. I Fanteams main event för veckan (måndagens omgång) får de bäst placerade spelarna dela på inte mindre än 1000 euro. Det finns också ett antal free rolls att delta i. Idag måndag (28 december) finns två free rolls med 25 euro i potten vardera.

Det är inte bara Premier League som är i fokus hos Fanteam den här veckan. På onsdag den 30 december spelas näst intill full omgång i La Liga och Fanteam bjuder på ett gäng turneringar på den omgången. Championship figurerar också i ett par turneringar.

500 euro i bonus

Det är gratis att signa upp för ett spelkonto hos Fanteam och det är även gratis att delta i alla free rolls. Med lite flax (och skicklighet!) kan du alltså vinna riktiga pengar utan att behöva göra en enda insättning. Du kan emellertid delta i betydligt fler turneringar om du gör en insättning. Väljer du att göra det får du en bonus på 200% när du sätter in för första gången. Sätter du in minst 10 euro får du det tredubbla beloppet på kontot, vilket är mycket generöst. Sätter du in exempelvis 50 euro får du spela med totalt 150 euro. Maxbonusen är på 500 euro (sätt in 250 euro).