På tisdag är det återigen dags för mourinhos mannar att spela 90 minuter. Den här gången spelar man borta mot Watford på Vicarage Road. Ett Watford som efter att ha åkt på tre raka förluster äntligen verkar ha hittat rätt i spelet med två raka vinster. Kan man på något sätt lyckas störa jättarna från Manchester? Avspark 21:00

BetHard

 

Zlatan tillbaka i startelvan?

Tittar vi på hur säsongsinledningen sett ut för Manchester United så har man radat upp flera övertygande segrar i såväl Premier League som i Champions League. Dessutom har man fått tillbaka såväl som Paul Pogba, som svensken Zlatan Ibrahimovic som bägge två var två viktiga pusselbitar när man rustade upp inför den föregående säsongen. Att äntligen ha dessa två spelare tillgängliga är givetvis väldigt positivt och även om Zlatan inte är redo för att spela 90 minuter så betyder det enormt mycket att ha en sådan spelare i truppen. Dock har bägge spelarna levererat under den speltid de har fått och detta är såklart något som finns med i beräkningarna när vi spår vad som står på resultattavlan när 90 minuter är avverkade imorgonkväll.

Watfords form

Watford har efter de senaste matcherna lyckats få ordning på spelet och bortavinsten mot Newcastle United med 3-0 ihelgen talar sitt tydliga språk: Man blir ett lag att räkna med till våren. Frågan vi ställer oss inför tisdagens drabbning är dock om Watford är tillräckligt starka för att kunna rå på Manchester United och med tanke på hur läget ser ut i respektive trupper så känns det som att Watford får det tufft att rå på giganterna från Manchester.

Tittar vi på spelutbuden så hittar vi oddset 1,68 på bethard för en bortavinst, vilket är ett bra odds. Dessutom  Får du som ny kund en insättningsbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta din bonus här!