fotbollWilliam Hill presenterar Premier League Kick-Off Turneringar där du kan vinna prispengar och gratis oddsspel. Upplägget är lite annorlunda, men kommer att förklaras här.

Det kommer finnas 20 Premier League Kick-Off Turneringar som vardera har anknytning till ett av de 20 lagen som ingår i den engelska ligan – samtliga hittar du i lobbyn hos William Hill Poker. Du kan bara anmäla dig till en av turneringarna (avgiften är endast 50 WH Award-poäng, dessa fås varje gång du spelar poker på sajten) och du måste göra ditt val senast den 29 augusti. För att just din turnering ska spelas måste de lagen som turneringen är knuten till ligga topp 3 efter 5 spelade ligaomgångar. Övriga turneringar stryks från schemat.

Har du anmält dig till en turnering som blir av kan du glädja dig åt att en garanterad prispool och beroende hur ditt turneringslag är placerad i ligans topp kommer det finnas $1000, $500 eller $200 i prispotten.

Förutom detta kan du om din turnering blir av också belönas med kontantpriser samt oddsspel för de WH Awards-poäng du tjänar på William Hill. Tjäna över 500 poäng och få $5 i kontanter samt spel, tjäna över 1500 poäng och få $10 i kontanter och spel, tjäna över 4000 poäng och få $35 i kontanter samt $15 till spel.