Everton

Imorgon är det dags för ännu en hemmamatch för Everton som ser ut att ha hela laget på skadellistan. Man har hela nio(!) spelare skadade och det ser onekligen ut som att man kommer få det tufft mot West Ham. Avspark 21:00 på Goodison Park.

Unsworth-effekten

Det har blåst enormt kring Everton den senaste tiden. Lagets presationer har varit en enorm besvikelse och någon Unsworth-effekten har vi inte sett röken av och när engelsmännens egna version av ”Shrek”  kör runt packad så är där nog ingen människa i hela världen som kan vända på Evertonfansens känsla av hopplöshet.

Det känns utan att överdriva mörkt ut för Everton FC.

West Ham har också inlett säsongen svagt. Trots att man på pappret har ett lag som bör ligga på den övre halvan av tabellen så har resultaten varit negativa. På bortaplan har man fortfarande inte lyckats vinna, däremot har man spelat jämnt mot många lag och det bör inte vara omöjligt att lagets första bortavinst kommer ikväll när skadeskjutna Everton står för motståndet. Dessutom har man i West Ham-målet Joe Hart som vi sedan tidigare håller en hög klass. Lyckas han komma upp i nivå så är chansen stor att West Ham får ta med sig tre poäng hem.

Moyes har sedan han lämnade Everton varit en huvudverk för de lag han coachat, därför är han nog rejält taggad för att visa sina gamla hemmasupprtrar att hans lag minsann kan prestera trots den usla säsongeinledningen.

Vill du betta på matchen mellan Everton FC – West Ham United, eller på någon av det andra matcherna i premier league så har Betfinal ett grymt utbud av odds på det mesta. Just nu ger en bortavinst hela 3,30 gånger pengarna på Betfinal vilket är ett bra odds!

Just nu får du som ny spelare en insättningsbonus på 100% upp till 500 kronor.

Hämta bonus Här!