Redbet Premier LeagueSvenska spelbolaget Redbet storsatsar på Premier League under hösten med inte mindre än tre olika typer av erbjudanden. Låter det intressant? Läs mer om respektive erbjudande nedan.

Återbetalning vid 0-0

Det är väl ingen (förutom José Mourinho möjligen) som kan tycka att mållösa matcher är särskilt häftiga. Därför har Redbet tagit fram ett erbjudande om återbetalning i det fall en match du spelar på slutar 0-0. Maximal återbetalning är 20 euro och erbjudandet gäller marknaderna HT/FT, totalt antal mål samt korrekt slutresultat.

Komboförsäkring

Att sätta ett större kombinationsspel är mumma. Att missa ett kombospel på ett eller två objekt är verkligen inte lika roligt. Av den anledningen har Redbet komponerat ett erbjudande genom vilket du får återbetalning när ditt spel spricker på en eller två matcher.

Har du 6-9 oddsval på kupongen får du återbetalning på upp till 30 euro om du missar på en match. Har du i stället 10+ oddsval på kupongen har du råd att missa på två matcher.

King of odds

Varje månad kör Redbet en ny oddstävling i vilken det ligger ett antal hundra euro i potten. Det är totalt fem spelare som lägger beslag på vinster i tävlingen som går under namnet King of Odds. Spelaren som sätter det högsta vinnaroddset under månaden blir utsedd till King of Odds och vinner minst 250 euro.

Börja spela med 50 euro

Om du inte har något spelkonto på Redbet kan du med fördel passa på att skapa ett nu. Du får under en begränsad tid nämligen en bonus på var och en av dina tre första insättningar. Detaljerna är som följer:
1:a insättningen = 100% i bonus upp till maximalt 50 euro (bonuskod: sport1)
2:a insättningen = 50% upp till 25 euro (sport2)
3:e insättningen = 50% upp till 25 euro (sport3).