Under insdagen spelades kvartsfinalen mellan Bristol City och Manchester United, som helt rättvist Bristol lyckades vinna och därför ta sig vidare till kvartsfinal. Zlatan ibrahimovic fick äntligen starta i Manchestertröjan och trots en lysande insats lyckades han inte rädda Manchesterlaget från ett pinsamt uttåg ur Carabao Cup. På lördag väntar en ny match då Manchesterlaget åker till King Power Stadium och match mot Leicester City. Avspark 20:45 på King Power Stadium.

Expekt

Det var ett blekt Manchester United som igår intog kvartsfinalen mot Leicester City i Carabao Cup. Experter hade på förhand tippat att detta skulle bli en promenadseger för Manchesterlaget. Jose Mourinho ställde upp med många namnkunniga spelare som bland andra Paul Pogba, Marcus Rashford & Zlatan Ibrahimovic.  Därför var det väldigt förvånande att man vissa stunder blev helt utspelade mot championchiplaget.

Dock bör vi ha i åtanke att Bristol City fått spelet att fungera utmärkt i år, vilket man i Manchesterlägret borde haft bättre koll på. Bristol City ligger för närvarande trea i championchip, en liga som inte alls fått den uppmärksamhet man förtjänat sig av. Därför kan det ibland straffa sig att underskatta de andra laget som vi fick erfara under onsdagens match.

Zlatan Ibrahimovic

Äntligen fick vi se svenske Zlatan Ibrahimovic från start. Det har varit ytterst osäkert kring svenskens framtid och när han under de senaste matcherna harvat runt på bänken och ibland på läktaren så har flera experter menat att svenskens tid på fotbollsplanen är förbi. Zlatan svarade dock kritikerna med att kvittera genom en riktig projektil i målvaktens ena hörn. För trots att skottet inte var särkilt välplacerad så var det ett stenhårt skott som inte ens Buffon under sina glansdagar haft en chans att rädda.

Med detta sagt så tror vi på en jämn tillställning på lördag mellan Leicester City och Manchester United. Leicester kommer från en strafförlust mot Manchester City, vilket får anses som att man föll i Carabao Cup med flaggan i topp.

Vill du spela på matchen mellan Leicester City och Manchester United så har expekt ett grymt utbud på betting i alla dess former. Just nu får du som är ny spelare en grym völkomstbonus på 100% upp till 2000 kronor.

Hämta välkomstbonus här!