nyatrissSvenska Spel släpper nu sin nya version av den klassiska skraplotten Triss, och den nya sortens Triss ger oss ännu fler sätt att vinna än tidigare.

Nya Triss med bonusruta

Svenska spels Nya Triss har försetts med en bonusruta, och om man har turen på sin sidan kan den visa sig vara riktigt lönsam. Skrapa bonusrutan för att se om den har något att erbjuda, till exempel i form av en multiplikator som multiplicerar eventuell vinst eller en sammanslagningssymbol som slår ihop alla belopp på lotten och betalar ut dem.

Precis som tidigare går det att kamma hem 1 miljon kronor direkt på skrapet när man spelar Triss, och även funktionen Månadsklöver har behållits. Högsta möjliga vinst på Månadsklöver höjdes för övrigt nyligen, så att det numera går att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i upp till 25 år. De populära teverutorna finns också kvar på nya Triss – skrapa fram tre stycken så får du åka till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en speciallott i tevenstudion med chans att vinna upp till 5 miljoner kronor!

Nya Triss kan skrapas både i datorn och i mobilen, och kommer även att finnas tillgänglig som fysisk lott. Mer information hittar du hos Svenska Spel.