AIK-1000Det är bara några dagar kvar till premiären i Allsvenskan och spänningen är som vanligt på topp, särskilt som denna säsong kan bli mer spännande än någonsin med en handfull lag som har ambitioner om att nå toppen. Unibet firar att våren äntligen är här med en skön tävling där säsongskort och prenumerationer på tidningen Offside ligger i potten.

Spela på odds på Allsvenskan

Varje fram till torsdag 27 mars lottar Unibet ut ett säsongskort (i form av 3000 kr i kontanter) samt två prenumerationer på tidningen Offside. För att delta i utlottningen ska du först och främst anmäla dig till tävlingen. Nästa steg är att spela för minst 50 kr på Allsvenskan, antingen som ett spel på ett odds i premiären eller som ett säsongsspel. Sedan behöver du bara hålla tummarna.

Hur långt räcker då 3000 kr mot ett säsongskort? Vi kan ta några exempel. För AIKs hemmamatcher på Friends Arena kan du få en plats på ”Hörna”, Norra Sitt eller Norra Stå. För IFK Göteborgs hemmamatcher på Gamla Ullevi har du gott och väl råd att ta en plats i klacken på ståplatssektionen. Pengarna som blir över har du nog inga problem med att spendera på arenan!