Efter nästan exakt ett år hos Team Spelaspel så var det även dags för premiär och invigning av bloggen. Här hade jag tänkt förmedla det mesta som är spelrelaterat kring mina områden och annat som skulle kunna vara aktuellt för dagen, som kanske inte får utrymme bland speltipsen.

Tillsammans hoppas vi på att kunna fortsätta utveckla vårt arbete. Personligen så siktar jag på att fortsätta bidra med analyser och annat av värde som kan vara till hjälp. Ser även den individuella bloggen som ett bra forum för oss att utvärdera aktuella speltips osv.

Ur spelperspektiv, för egen del, så blir det fokus på fotboll, kampsport och innebandy under den kommande helgen. Det ska sparkas boll i England, blir så även inslag från Spanien och Frankrike. Den största spelaren inom mixed martial arts, dvs UFC, anordnar en gala i Brasilien natten mot söndag medan det ska spelas plastbandy i världens bästa liga, med ett antal matcher främst under söndagen.

Mycket roligare än så blev inte introt, men vi hörs nog mer redan inatt, här såväl som på speltips-menyn. Ni kan fortfarande följa mig via Twitter @Puyol_SpelaSpel.

/Ehsan, Puyol