En riktigt fin spelkväll väntar oss med ett fint utbud av matcher. Dagens drag hämtas från Championship. Häng med.

Portsmouth – Queens PR
Mitt tips: Portsmouth 0
Insats: 5/10
Odds: 1.92 Pinnacle
Spelstopp: 2010-11-09 20:45

Portsmouth har gett ett stabilt intryck i dom senaste matcherna och efter en något trevande start på säsongen har man nu kommit igång. Senast blev det dock förlust borta mot Derby med 2-0. 4-0-1 på dom fem senaste och laget återfinns på en trettonde plats inför dagens uppgift.

QPR har tappat en hel del av sin fina form som man hade under ett bra tag, numer radar man upp oavgjorda resultat på varann något som kanske vände senast då man tog första tre poängaren på länge hemma mot Reading. 1-4-0 på dom fem senaste och QPR ligger fortsatt i ledning i Championship en poäng före Cardiff.

Båda lagen dras med lite småskador inför detta möte, inte direkt något som direkt ska påverka dagens match.

Portsmouth har gjort en del mål i dom senaste matcherna, QPR har varit ganska målsnåla både framåt och bakåt, detta är också något jag tror vi kommer att få se i dagens match, målsnålt och tight spel. Dagsformen hos lagen är någorlunda lika med ett litet övertag för Portsmouth som också är knappa favoriter i kraft av hemmaplan.

Tidigare möten vittnar också om att det brukar bli jämna tillställningar mellan dessa lag, jag tror dock att hemmaplan kan avgöra mycket idag, och jag tror också att Portsmouth kan ta detta med uddamålet. Jag lirar därför Portsmouth 0 ikväll med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Lycka till.