PokerStars Sunday Million firar sin femte födelsedag söndagen den 6 mars och för att högtidlighålla detta garanterar man en prispott på massiva $5 miljoner.

Vid sidan av den enorma garantipotten har PokerStars lovat att vinnaren av turneringen förutom en miljon dollar i kontanter ska få en Lamborghini Gallardo LP560-4.

Satelliter till den turnering som hålls med anledning av femårsjubileet av Sunday Million är redan igång, och gör det möjligt för nätpokerspelare att ge sig in i matchen för så lite som $1 eller 100 Frequent Player Points. Alternativt kan du hosta upp det vanliga inköpet på $215.

Strax innan PokerStars Sunday Million sätter igång kommer en $11 turbosupersatellit att dela ut 1 000 platser till huvudturneringen.

Den allra första PokerStars Sunday Million hölls den 5 mars år 2006 och vanns av “aaaaaaaa” från Massachusetts. Turneringen har numera ett genomsnittlig deltagarantal på 7 070 spelare och är den största veckovisa nätpokerturneringen i världen.

Den speciella jubileumsturneringen kommer att sätta igång vid den vanliga tiden, 21:30 GMT (22:30 CET, 16:30 ET).