PokerStars Sunday Million fyller sju år söndagen den 3 mars och för att fira kör PokerStars en särskild Sunday Million 7th Anniversary-turnering med $7 miljoner i garantipott. Vinnaren är garanterad ett förstapris på minst $1 miljon!

Födelsedagsturneringen startar klockan 14:30 ET och inköpet ligger på $215.

För dig som vill komma billigare undan erbjuder PokerStars massor av olika satelliter, inklusive en $11 Deadline Satellite som spelas den 3 mars och kommer att dela ut minst 1 000 biljetter till Sunday Million 7th Anniversary. Satelliten startar blott 5 minuter innan Sunday Million 7th Anniversary drar igång, men skulle du vinna någon av biljetterna kan du utnyttja möjligheten till sen registrering för att ta dig in i födelsedagsturneringen.

Vill du inte betala $11 för att få spela Deadline Satellite? Hos PokerStars finns satelliter till Deadline Satellite som bara kostar $1 att köpa in sig till. En turneringstyp körs en gång i timmen från och med midnatt den 24 februari, medan den andra turneringtypen startar en gång i halvtimmen från och med midnatt den 1 mars.

Köp in dig med Frequent Player Points (FPP)

Har du lite poäng ihopsamlade hos PokerStars? För 50 FPP:s kan du köpa in dig till antingen en vanlig satellit som startar klockan 12:30 ET lördagen den 2 mars eller till en turbosatellit som startar klockan 14:00 ET samma dag. Har du 100 FPP kan du förstås köpa in dig till båda två.

Den vanliga satelliten har 300 biljetter till Round 2 Satellite i sin garantipott, medan turbosatelliten sitter med 150 biljetter till samma turnering. Round 2 Satellite startar klockan 14:30 den 2 mars och i garantipotten ligger 200 biljetter till.

Vill du köpa in dig direkt till Round 2 Satellite? I så fall krävs 500 FPP:s.

Gör ett besök hos PokerStars för att se hela utbudet av satelliter och lägga upp en strategi för hur du på bästa vis ska ta dig till Sunday Million 7th Anniversary och få vara med att slåss om ett första pris på $1 miljon!