PokerStars sponsrar tvillingbröderna Benegas senaste expedition till toppen av Mount Everest, och kommer dessutom att låta en lycklig spelare resa dit för att vinka av de två äventyrarna när de lämnar base camp på cirka 5000 meters höjd.

Givetvis är en pokermatch i base camp inplanerad, och bröderna Benegas hoppas även på att få möjlighet att spela lite poker på sin väg upp till toppen. Målet är att få till det bokstavligen talat högsta parti poker som någonsin spelats på landbacken.

Daniel och Willie Benegas från södra Sydamerika är båda engagerade i en organisation som arbetar för att hålla Mount Everest fritt från skräp, och kommer i samband med sin expedition att samla in pengar till organisationens arbete. PokerStars har lovat att donera en grundplåt á $5000.

Om du vill åka till Nepal för att spela poker på Mount Everest bör du sätta ett kryss för den 30 maj i kalendern. Den särskilda Mount Everest-turneringen hos PokerStars startar klockan 18 på kvällen Eastern Time och inköpet ligger inte högre än $1 och 10 cent.